Dar dac&259; felul în care în&539;elegem lumea este distorsionatDac&259; nu mediul politic &537;i evenimentele mondiale sunt cele care ne-au transformat fundamental via&539;a de zi cu zi ci lumea afacerilor Afacerile acelea care nu au fost niciodat&259; subiectul &537;tirilor pentru c&259; sunt încheiate în s&259;lile de &351;edin&355;e ale marilor companii pe terenuri de golf sau la bordul unor iahturi de lux &351;i sunt pecetluite printr-o
- 20%

Intelegerile care ne-au schimbat lumea

de Jacques Peretti

Cod produs: 0000187320

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3565-5

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dar dacă felul în care înțelegem lumea este distorsionat?

Dacă nu mediul politic și evenimentele mondiale sunt cele care ne-au transformat fundamental viața de zi cu zi, ci lumea afacerilor? Afacerile acelea care nu au fost niciodată subiectul știrilor, pentru că sunt încheiate în sălile de şedinţe ale marilor companii, pe terenuri de golf sau la bordul unor iahturi de lux, şi sunt pecetluite printr-o simplă strângere de mână.
Înţelegerile care ne-au schimbat lumea de Jacques Peretti este o carte care spune povestea unor astfel de afaceri și a felului în care ele au schimbat lumea – modul de viață, relația cu banii și felul în care cheltuim, modul în care muncim sau cel în care percepem bogăția și riscul, taxele și inegalitatea. Sunt afacerile care au schimbat mentalul colectiv și au rescris regulile de funcționare a unei întregi societăți.
Vom descoperi, printre altele, de ce a fost nevoie de inventarea conceptului de uzură programată și de cel de indice de masă corporală, care sunt marile corporații care își dispută supremația într-o versiune reală a „jocurilor foamei“ și cum s-a ajuns la crearea medicamentelor pentru persoane sănătoase.


Aceasta nu este o carte despre o teorie a conspirației, ci pur și simplu o istorie a unor „înțelegeri“ încheiate între oameni care ne-au reconfigurat viaţa printr-o idee simplă, strălucită, la baza căreia a stat mereu același principiu: inventează o problemă, pentru ca apoi să poți vinde soluția.  


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3565-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Autor

Jacques Peretti

Numar pagini 416
Scroll