De&537;i întâlniri cu vehicule spa&539;iale extraterestre sunt raportate de foarte mult timp – exist&259; consemn&259;ri chiar din timpul domniei faraonului Tutmes al III-lea din Egipt 1479 î C – abia începând din secolul al XX-lea apari&539;iile OZN-urilor &537;i întâlnirile extraterestre au fost cu adev&259;rat documentate în special datorit&259; avansului tehnologic a modalit&259;&539;ilor de înregistrare a

Intalniri militare cu extraterestrii

de Frank Joseph

Cod produs: 0000198591

Editura: Atman

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94334-2-3

Numar de pagini: 428

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Deși întâlniri cu vehicule spațiale extraterestre sunt raportate de foarte mult timp – există consemnări chiar din timpul domniei faraonului Tutmes al III-lea din Egipt (1479 î. C) – abia începând din secolul al XX-lea aparițiile OZN-urilor și întâlnirile extraterestre au fost cu adevărat documentate în special datorită avansului tehnologic a modalităților de înregistrare a informațiilor precum și a creșterii numerice a incidentelor, în special ale celor cu forțele militare.

Cartea prezintă o cuprinzătoare istorie militară a confruntărilor armate dintre oameni și extratereștrii în secolele XX și XXI. Acestea ne arată cum odată cu dezvoltarea bombelor atomice și a rachetelor balistice, frecvența implicării extraterestre în treburile umanității a crescut dramatic.

Autorul examinează de asemenea și evenimente recente prin care s-au realizat intervenții directe ale extratereștrilor în desfășurarea firească a lucrurilor – precum topirea centralei nucleare de la Fukushima în Japonia și abandonul de ultim moment a lansării rachetei Falcon 9 a lui Elon Musk, ambele evenimente fiind acompaniate de OZN-uri. Prin divulgarea necenzurată a multitudinii de astfel de evenimente pe parcursul ultimului secol, Frank Joseph ne oferă prima carte de referință în domeniul întâlnirilor militare cu extratereștrii.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94334-2-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 428
Tip coperta Necartonat
Autor

Frank Joseph

Numar pagini 428
Scroll