Fluxul necontenit de &537;tiri despre r&259;zboi crime &537;i terorism creeaz&259; aparen&539;a c&259; lumea devine din ce în ce mai sângeroas&259; Dar în aceast&259; lucrare captivant&259;  Steven Pinker arat&259; c&259; în realitate violen&539;a s-a diminuat de-a lungul unor perioade istorice îndelungate  Cum s-au petrecut lucrurile Pinker examineaz&259; demonii l&259;untrici care ne înclin&259;

Ingerii mai buni ai naturii noastre

de Steven Pinker

Cod produs: 0000194270

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-365-1

Numar de pagini: 888

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fluxul necontenit de știri despre război, crime și terorism creează aparența că lumea devine din ce în ce mai sângeroasă. Dar în această lucrare captivantă , Steven Pinker arată că în realitate violența s-a diminuat de-a lungul unor perioade istorice îndelungate . Cum s-au petrecut lucrurile? Pinker examinează demonii lăuntrici care ne înclină spre violență și îngerii mai buni care ne îndepărtează de ea și arată modul în care schimbări ale ideilor și practicilor le-au permis îngerilor noștri mai buni să triumfe. Pe parcurs, el demontează numeroase mituri despre violență și ne prezintă o nouă pledoarie pentru modernitate și iluminism. Această carte spirituală continuă eforturile anterioare ale lui Pinker de explorare a naturii umane, îmbinând psihologia și istoria ca să ne prezinte o remarcabilă imagine a modului în care am învins treptat violența.
Îngerii mai buni ai naturii noastre este o realizare monumentală. Cartea lui Pinker va face ca pesimiștilor să le fie mult mai greu să se agațe de viziunea lor sumbră despre viitor. Indiferent dacă războiul este o străveche adaptare sau o dăunătoare corupere culturală, învățăm cum să îl învingem.
Slate.com
Pentru oricine este interesat de natura umană, materialul este captivant, iar când textul devine dificil, Pinker știe cum să-l facă mai accesibil cu ajutorul unor comentarii ironice și cu o notă de umor.... O carte excepțional de importantă. A stăpâni un asemenea volum de cercetări, acoperind atât de multe domenii diferite, este o realizare magistrală.
The New York Times Book Review
Un Pinker clasic, înțesat de fapte, cifre și speculații; o carte mare și complexă, care merită din plin efortul lecturii datorită veștilor bune pe care ni le aduce.
Kirkus Review
O mostră subtilă de filosofie naturală, aptă să rivalizeze cu marii gânditori iluminiști... Pe deasupra, Pinker scrie ca un înger.
The Economist
Una dintre cele mai importante cărți pe care le-am citit – nu doar anul acesta, ci de când mă știu.
Bill Gates
ÎN PREZENT ESTE POSIBIL SĂ TRĂIM ÎN CEA MAI PAȘNICĂ EPOCĂ DIN EXISTENȚA OMENIRII


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-365-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 888
Tip coperta Necartonat
Autor

Steven Pinker

Numar pagini 888
Scroll