Un amestec luxuriant si imbatator de culoare si gusturi din India1930 Rajputana India De la moartea sotului ei tanara ziarista Eliza s-a refugiat doar in pasiunea pentru fotografie Cand guvernul britanic o trimite sa fotografieze familia regala la palatul de pe marginea unui lac il cunoaste pe Jay fratele extrem de atragator al printuluiDesi ea ii reproseaza saracia in care traieste poporul indian iar el ii aminteste de nedreptatile comise de britanici cei

Inainte de ploi

de Dinah Jefferies

Cod produs: 0000175893

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0369-1

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un amestec luxuriant si imbatator de culoare si gusturi din India

1930, Rajputana, India. De la moartea sotului ei, tanara ziarista Eliza s-a refugiat doar in pasiunea pentru fotografie. Cand guvernul britanic o trimite sa fotografieze familia regala la palatul de pe marginea unui lac, il cunoaste pe Jay, fratele extrem de atragator al printului.

Desi ea ii reproseaza saracia in care traieste poporul indian, iar el ii aminteste de nedreptatile comise de britanici, cei doi descopera ca au surprinzator de multe in comun. Dar familiile si societatea dezaproba relatia care se infiripa. Asa ca trebuie sa ia o hotarare: isi asculta inima sau fac ce asteapta ceilalti de la ei?

Un roman fascinant, care duce cititorii in vremea cand Imperiul Britanic inca influenta puternic India, cu amestecul ei de traditii, obiceiuri, locuri seducatoare si festivaluri pline de culoare.

„Jefferies descrie emotii complexe cu o sensibilitate deosebita, combinata cu peisaje fierbinti si o eroina de forta.“
Culturefly.co.uk


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0369-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

Dinah Jefferies

Scroll