Este raiul plicticosSpre surpriza mea marea majoritate a oamenilor au o imagine oribil&259; asupra raiului indiferent dac&259; sunt sau nu cre&351;tini În cel mai bun caz ei cred c&259; raiul este un fel de experien&355;&259; eteric&259; destrupat&259; nefizic&259; pe un fel de nori&351;ori albi eventual dublat&259; de iubire bucurie &351;i absen&355;a suferin&355;ei S&259; fim serio&351;i îns&259;

Imagineaza-ti raiul

de John Burke

Cod produs: 0000191485

Editura: Adevar divin

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-756-035-0

Numar de pagini: 447

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Este raiul plicticos?
Spre surpriza mea, marea majoritate a oamenilor au o imagine oribilă asupra raiului, indiferent dacă sunt sau nu creştini. În cel mai bun caz, ei cred că raiul este un fel de experienţă eterică, destrupată, nefizică, pe un fel de norişori albi, eventual dublată de iubire, bucurie şi absenţa suferinţei.
Să fim serioşi însă: nimeni nu se poate umple de entuziasm atunci când se gândeşte la o astfel de imagine! De fapt, nici măcar nu ne-am putea imagina că ne-ar putea plăcea vreodată o astfel de experienţă! În cel mai rău caz, oamenii se gândesc la rai ca la o liturghie plicticoasă care nu se mai termină niciodată, în care trebuie să stai şi să asculţi cântece de slavă adresate lui Dumnezeu – de-a pururi! Mie însumi o astfel de imagine mi se pare absolut oribilă – şi eu sunt pastor!!
Felul în care îţi imaginezi raiul îţi influenţează întreaga viaţă: prioritatea pe care o acorzi iubirii, dorinţa ta de a-ţi sacrifica plăcerile pe termen scurt de dragul bunăstării pe termen lung, maniera în care priveşti suferinţa, lucrurile de care te temi sau nu, etc.
Personal, sunt absolut convins că noi nu ne putem imagina în nici un fel (deşi ar trebui să încercăm măcar) cât de magnific, de spectaculos şi de amuzant este raiul, şi cât de multe lucruri pe care le iubim din această viaţă ne aşteaptă acolo, alături de altele, pe care, la fel, nu ni le putem imagina deocamdată.
După cum spune Scriptura: „Cele ce ochiul n-a văzut şi urechea n-a auzit, şi la inima omului nu s-au suit, pe acestea le-a pregătit Dumnezeu celor ce-L iubesc pe El” (1 Corinteni 2: 9). Asta nu înseamnă însă că nu ar trebui să ne forţăm imaginaţia dincolo de limitele ei obişnuite pentru a încerca să înţelegem aceste lucruri...
 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-756-035-0
Loc aparitie Brasov
Numar de pagini 447
Tip coperta Necartonat
Autor

John Burke

Numar pagini 447
Scroll