Dr Stylianos Atteshlis Daskalos a scris manuscrisul acestei carti in ultimii sai ani de viata Este o relatare a evenimentelor care s-au petrecut acum doua mii de ani si traite ca martor de catre acest mistic Crestin Cartea prezinta calatoriile lui Iisus in Palestina vindecarile si asa numitele miracole precum si invataturile spirituale pe care El le-a transmis discipolilor saiAutorul incheie cartea cu urmatoarea

Iisus Hristos. Viata Sa pe pamant si invatatura Sa

de Stylianos Atteshlis

Cod produs: 0000199949

Editura: Cleopart

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-92951-3-7

Numar de pagini: 263

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Dr. Stylianos Atteshlis (Daskalos) a scris manuscrisul acestei carti, in ultimii sai ani de viata. Este o relatare a evenimentelor care s-au petrecut acum doua mii de ani, si traite ca martor, de catre acest mistic Crestin.
 
Cartea prezinta calatoriile lui Iisus in Palestina, vindecarile si asa numitele miracole, precum si invataturile spirituale pe care El le-a transmis discipolilor sai.
Autorul incheie cartea, cu urmatoarea concluzie:"Aceasta este invatatura lui Iisus: Iubeste-l pe Dumnezeu (Alaha), Tatal intregii omeniri, din toata inima ta, din tot Sufletul tau, cu toata mintea ta, cu toata Fiinta ta si iubeste toti oamenii, vlastarele lui Alaha, ca pe tine Insuti."

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-92951-3-7
Loc aparitie Bragadiru
Numar de pagini 263
Tip coperta Necartonat
Autor

Stylianos Atteshlis

Numar pagini 263
Scroll