Salopeta scurta copii Gorjuss Sitting Pretty este un produs foarte elegant si practic pentru micuta ta Alege cele mai frumoase si cele mai cool hainute cu fetitele Gorjuss  Prin aceasta salopeta fetita ta va fi o mica fashionista Alege cele mai frumoase haine realizate din cele mai bune materiale bumbac 100  Salopeta scurta pentru copii cu Sitting Pretty este perfecta pentru aceasta vara fiind un element potrivit pentru orice

Gorjuss Salopeta turquoise BBC mas 10-Sitting Pretty GOR3214-10

Cod produs: 0000189163

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Salopeta scurta copii Gorjuss Sitting Pretty este un produs foarte elegant si practic pentru micuta ta! Alege cele mai frumoase si cele mai cool hainute cu fetitele Gorjuss. 

 

Prin aceasta salopeta fetita ta va fi o mica fashionista. Alege cele mai frumoase haine, realizate din cele mai bune materiale, bumbac 100 %. Salopeta scurta pentru copii cu Sitting Pretty este perfecta pentru aceasta vara, fiind un element potrivit pentru orice iesire.

 

Salopeta scurta copii Gorjuss Sitting Pretty este alegerea cea mai potrivita pentru acest sezon! Zilele calduroase vor fi acum uitate, salopeta fiind foarte lejera! In nuante speciale de bleu, aceasta salopeta scurta de vara o aduce in prim plan pe micuta Sitting Pretty. Foarte eleganta, Sitting Pretty este inconjurata de inimioare speciale. Atentia la detalii precum o fundita satinata la baza mijlocului, in dungi monocome, albe si negre, volanase delicate de voal de la baza  buzunarelor, sunt detaliile care pun in evidenta aceasta salopeta. Salopeta de vara pentru copii se inchide pe umarul stang cu noi nasturei colorati si are doua buzunare practice. Salopeta de vara cu Sitting Pretty are in talie un elastic lejer.

 

Salopeta scurta copii Gorjuss Sitting Pretty poate fi un cadou ideal pentru orice fetita! Fie ca este un cadou pentru o aniversare sau pentru o onomastica, micuta sarbatorita va adora aceasta salopeta. Salopeta scurta de vara poate fi purtata in oras sau la orice iesire pe timpul verii. Prin aceasta tinuta micuta ta va fi remarcata fiind in pas cu moda! 

 

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

 

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll