Varsta 12 ani lungime 138 cmPijama copii Santoro Gorjuss - Little Love scurta este un compleu din 2 piese confectionat din bumbac 100Partea de sus a compleului Gorjuss Little Love Santoro este reprezentata de un tricou comod de culoarea piersicii accesorizat in partea de sus cu 2 nasturasi dragalasi de culoare roz avand-o ca imprimeu pe simpatica fetita Gorjuss Little Love imbracata cu o rochita cu inimioare Pantalonii scurti sunt de

Gorjuss Pijama copii BBC masura 10,12 Little Love SA45507-10 SA45507-12

Cod produs: 0000174768

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Varsta: 12 ani (lungime: 138 cm)


Pijama copii Santoro Gorjuss - Little Love, scurta este un compleu din 2 piese, confectionat din bumbac 100%.

Partea de sus a compleului Gorjuss Little Love Santoro este reprezentata de un tricou comod, de culoarea piersicii, accesorizat in partea de sus cu 2 nasturasi dragalasi de culoare roz, avand-o ca imprimeu pe simpatica fetita Gorjuss Little Love imbracata cu o rochita cu inimioare. Pantalonii scurti sunt de culoare corai sunt imprimati integral cu inimioare albe, se strang in partea de sus cu panglica roz deschis. In partea de jos, pantalonii sunt accesorizati cu o dantela fina, de aceeasi culoare.

Pijamaua Little Love vine intr-o cutie de carton Gorjuss Santoro. Impachetata astfel, pijamaua este gata de oferit cadou celei mai simpatice fetite din viata ta.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. A se spala la temperaturi pana in 40 de grade.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Santoro
Scroll