Felicitare Gorjuss The Collector Thinking Of You reprezinta un mod minunat de a-ti surprinde persoanele dragi fie ca vorbim de familie prieteni sau chiar colegi de munca Micuta fetita Gorjuss este prezentata pe felicitare intr-un mod cu totul deosebit Inconjurata de un cadru visiniu alaturi de doua inimioare dragute pe un fundal cu dungi monocrome fetita The Collector este gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o privescDesign-ul minunat al

Gorjuss Felicitare - Thinking Of You GJ010

Cod produs: 0000195443

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Felicitare Gorjuss The Collector Thinking Of You reprezinta un mod minunat de a-ti surprinde persoanele dragi, fie ca vorbim de familie, prieteni sau chiar colegi de munca. Micuta fetita Gorjuss este prezentata, pe felicitare, intr-un mod cu totul deosebit. Inconjurata de un cadru visiniu, alaturi de doua inimioare dragute, pe un fundal cu dungi monocrome, fetita The Collector este gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o privesc.

Design-ul minunat al felicitarii Gorjuss The Collector Thinking Of You este completat de o frumoasa panglica visinie in partea laterala si de o eticheta in relief cu mesajul „Thinking of you”.
Interiorul felicitării are un spatiu special creat pentru a putea scrie mesajele pe care doriti sa le transmiteti celor dragi.
Felicitare Gorjuss The Collector Thinking Of You vine insotita de un frumos plic cartonat, cu un interior foarte elegant, in dungi monocrome, pentru a putea fi oferita cadou cu usurinta persoanelor dragi! Sigla Santoro este inscriptionata pe plic, pentru a oferi un aer elegant si rafinat intregii felicitari.
Pe sptale plicului se gaseste un loc special creat pentru a scrie destinatarul acestei minunate felicitari Gorjuss.
Dimnesiuni: 14 x 14 x 0.5 cm


Colectie Santoro
Scroll