Cu to&539;ii am auzit despre George Enescu Constantin Brâncu&537;i Grigore Antipa Iulia Ha&537;deu Traian Vuia Îns&259; câ&539;i &537;tim cum erau ei în copilarie ce f&259;ceau în anul 1886 de exemplu Ei bine putem afla din aceast&259; carte Cele cinci pove&537;ti paralele derulate pe parcursul aceluia&537;i an cele cinci copil&259;rii cu stea în frunte pline de candoare pasiune munc&259; ambi&539;ie visare sunt fascinante O

Genialii: Antipa, I.Hasdeu, Vuia, Brancusi, Enescu

de Anca Nedelcu

Cod produs: 0000186385

Editura: Pandora

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-978-199-9

Numar de pagini: 176

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cu toții am auzit despre George Enescu, Constantin Brâncuși, Grigore Antipa, Iulia Hașdeu, Traian Vuia. Însă, câți știm cum erau ei în copilarie, ce făceau în anul 1886, de exemplu? Ei bine, putem afla din această carte! Cele cinci povești paralele, derulate pe parcursul aceluiași an, cele cinci copilării cu stea în frunte, pline de candoare, pasiune, muncă, ambiție, visare sunt fascinante! O carte autentică, scrisă cu responsabilitate, care nu trebuie să lipsească din niciun an de copilărie și din nicio bibliotecă școlară! 

„Și atunci, în fața gardului din fier forjat care înconjura Grădina lui Vârnav, își făcu o promisiune. Da, se va întoarce în țara lui când va termina studiile. Și va face aici ceva special, care să bucure zeci de copii așa cum îl bucurase pe el, atâția ani la rând, fanfara aia din parc.“ 

Anca Nedelcu este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, autoare consacrată de cărți de specialitate, dar și o pasionată susținătoare a rolului literaturii în dezvoltarea copiilor. Ca specialist în educație, știe să aplice într-o manieră convingătoare experiența sa academică în scrierea unor cărți în care copiii să se regăsească și care să-i stimuleze și să-i bucure, fiind, în același timp, lecturi interesante și de încredere și pentru părinți și profesori. 

Elena Diana Nedelcu are 13 ani, este elevă și e pasionată de literatură, muzică, limbi străine. A câștigat multe concursuri de creație literară pentru copii, consolidându-și astfel marea pasiune pentru scris. Colaborarea cu mama sa la alcătuirea acestei cărți a fost o provocare și totodată o bucurie. Anul din copilăria ei în care a exersat postura de scriitoare a fost, cu siguranță, de neuitat!


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-978-199-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 176
Tip coperta Necartonat
Autor

Anca Nedelcu

Numar pagini 176
Scroll