Cartea cuprinde doua dintre cele cinci carti ce formeaza Cvintetul Taos din care fac parte Afirmatii Forta Miracole Accelerarea si Ban la Ban trage Scriitorul si conferentiarul Stuart Wilde este unul dintre adevaratii eroi ai miscarii de auto-ajutorare a potentialului uman Stilul sau este plin de umor de spirit al contradictiilor patrunzator si generator de transformari A scris 14 carti care se bucura de un enorm succes cartile sale

Forta si miracole (editie revizuita)

de Stuart Wilde

Cod produs: 0000192750

Editura: For You

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-639-209-9

Numar de pagini: 144

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cartea cuprinde doua dintre cele cinci carti ce formeaza Cvintetul Taos, din care fac parte Afirmatii, Forta, Miracole, Accelerarea si Ban la Ban trage. Scriitorul si conferentiarul Stuart Wilde este unul dintre adevaratii eroi ai miscarii de auto-ajutorare a potentialului uman.
Stilul sau este plin de umor, de spirit al contradictiilor, patrunzator si generator de transformari. A scris 14 carti care se bucura de un enorm succes, cartile sale fiind considerate lucrari clasice, de referinta, în acest gen de scrieri.
Cartile lui Stuart Wilde au fost traduse în 12 limbi. Cartea ne prezinta, într-un stil placut si clar, cum sa aflam care este misiunea noastra în viata si cum sa aplicam cele patru Discipline ale marilor Initiati.
Citind aceasta carte, întelegem fara echivoc mecanismul prin care functionam aici pe Pamânt, cine sunt ghizii spirituali, ca si modul corect în care sa abordam relatiile noastre cu ceilalti.


Data aparitie 2019
ISBN 978-606-639-209-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 144
Tip coperta Necartonat
Autor

Stuart Wilde

Numar pagini 144
Scroll