Domnul profesor Petru Demetru Popescu prezentand in aceasta carte Viata lui Iisus pentru copii isi manifesta atat credinta in dumnezeirea Domnului Hristos cat si dorinta de a contribui la cresterea copiilor in credinta stramoseasca si intr-o viata de seriozitate morala ce decurge din eaCartea e scrisa cu un dar poetic - as putea spune - propriu autorului folosit si el pentru a expune caldura fata de Domnul Hristos cu vointa de a insufla acest mare si unic sentiment al credintei
- 25%

Florile din gradina Ghetsimani

de Patru Demetru Popescu

Cod produs: 0000171217

Editura: Editura Blassco

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8971-18-6

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

"Domnul profesor Petru Demetru Popescu prezentand in aceasta carte "Viata lui Iisus" pentru copii, isi manifesta atat credinta in dumnezeirea Domnului Hristos, cat si dorinta de a contribui la cresterea copiilor in credinta stramoseasca si intr-o viata de seriozitate morala ce decurge din ea.
Cartea e scrisa cu un dar poetic - as putea spune - propriu autorului, folosit si el pentru a expune caldura fata de Domnul Hristos, cu vointa de a insufla acest mare si unic sentiment al credintei si in cititori. Prin acest dar ajuta totodatala sporirea intelegerii dragostei lui Hristos fata de oameni si deci la apropierea sufleteasca a cititorilor de EL. ... "
preot Dumitru Staniloae


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8971-18-6
Tip coperta Necartonat
Autor

Patru Demetru Popescu

Scroll