Gandindu-ma la cele petrecute si observand monahii care se apropiau de Sfantul Potir in razele luminoase ale soarelui ce rasarea nu incetam sa ma rog Separat de lucrarea rationala a mintii continua rugaciunea neintrerupta concomitent cu bataile inimii ­Doamne ­Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine ­pacatosulMi-e greu sa redau senzatiile pe care le aveam pentru ca ceea ce reproducem noi prin cuvinte legat de

Flavian. Viata merge inainte volumul II

de Torik Alexandru

Cod produs: 0000188819

Editura: Editura Sophia

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-136-675-3

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Gandindu-ma la cele petrecute si observand monahii care se apropiau de Sfantul Potir in razele luminoase ale soarelui ce rasarea, nu incetam sa ma rog. Separat de lucrarea rationala a mintii, continua rugaciunea neintrerupta, concomitent cu bataile inimii: ­Doamne, ­Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, ­pacatosul!

Mi-e greu sa redau senzatiile pe care le aveam, pentru ca ceea ce reproducem noi prin cuvinte legat de auzit-vazut-simtit nu este capabil sa cuprinda si sa descrie miscarile nespuse ale harului dumnezeiesc din sufletul omului. Cel care a avut aceasta experienta va intelege despre ce este vorba, iar cel care nu a avut-o, nici un are rost sa incerce. Mai bine sa se roage ca sa primeasca de la Domnul o astfel de mangaiere. Sa simta Imparatia lui Dumnezeu inlauntrul sau. 

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-136-675-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 288
Autor

Torik Alexandru

Numar pagini 288
Scroll