Simona Sava autor Simona Sava este conferentiar universitar doctor la Catedra de Stiintele Educatiei a Facultatii de Sociologie si Psihologie Universitatea de Vest din Timisoara si director al Institutului Roman de Educatie a Adultilor din Timisoara Dintre lucrarile publicate amintim volumul Teorie si practica in educatia la distanta 2003 peste zece articole si studii aparute in reviste din strainatate A coordonat sapte carti dintre

Educatia adultilor. Baze teoretice si repere practice (editia a II-a)

de Simona Sava , Ramona Palos

Cod produs: 0000198759

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2019

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-973-463-330-2

Numar de pagini: 472

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Simona Sava (autor)
 
Simona Sava este conferentiar universitar doctor la Catedra de Stiintele Educatiei a Facultatii de Sociologie si Psihologie, Universitatea de Vest din Timisoara, si director al Institutului Roman de Educatie a Adultilor din Timisoara. Dintre lucrarile publicate, amintim volumul Teorie si practica in educatia la distanta (2003), peste zece articole si studii aparute in reviste din strainatate. A coordonat sapte carti, dintre care cele mai relevante (fiind si prim autor) sint Introducere in educatia adultilor (2005), Portret al educatiei adultilor in Romania (2003) si Educatia adultilor. Baze teoretice si repere practice (2007).
 
Ramona Palos (autor)

Ramona Palos este lector doctor la Catedra de Psihologie a Facultatii de Sociologie si Psihologie de la Universitatea de Vest din Timisoara. A publicat articole in reviste de specialitate si in volume colective din domeniul educatiei adultilor (invatare la virsta adulta, formare si dezvoltare profesionala) si al psihologiei educatiei si psihologiei muncii. La Editura Polirom a contribuit la: Manualul de psihologia muncii si organizationala (coord. Z. Bogathy, 2004), Manualul de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala (coord. Z. Bogathy, 2007) si Educatia adultilor. Baze teoretice si repere practice (2007).

Data aparitie 2019
Editie Editia a II a
ISBN 978-973-463-330-2
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 472
Tip coperta Necartonat
Autor

Simona Sava , Ramona Palos

Numar pagini 472
Scroll