„Dreptul familiei Caiet de seminar” reprezinta un instrument accesoriu pentru studentii anului II care abordeaza pentru prima data problematica Dreptului familiei in lumina prevederilor noului Cod civil intrat in vigoare la 1 octombrie 2011 Acest caiet de seminar nu ofera raspunsuri prefabricate ci in primul rand teme de discutie si de analiza aprofundata pe marginea problemelor teoretice abordate la curs si ilustrari practice spete ale problemelor

Dreptul familiei. Caiet de seminar

de Marius Floare

Cod produs: 0000176377

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-678-140-4

Numar de pagini: 128

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dreptul familiei. Caiet de seminar” reprezinta un instrument accesoriu pentru studentii anului II care abordeaza pentru prima data problematica Dreptului familiei in lumina prevederilor noului Cod civil intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Acest caiet de seminar nu ofera raspunsuri prefabricate, ci, in primul rand, teme de discutie si de analiza aprofundata pe marginea problemelor teoretice abordate la curs si ilustrari practice (spete) ale problemelor controversate.

Caietul de seminar este structurat in 14 capitole corespunzand celor 14 saptamani de seminare aferente disciplinei studiate. In cadrul fiecarui capitol sunt prevazute, sub forma de intrebari teoretice, problemele cele mai dificile care trebuie abordate critic de studenti, in incercarea de a le deschide apetitul pentru analiza problemelor controversate sau cel putin discutabile nascute de noul Cod civil in materia Dreptului familiei. Subiectele teoretice sunt insotite de probleme concrete (spete) care trebuie solutionate pornind de la acestea, in  incercarea de a face tranzitia de la discutiile pur academice inspre dificultatile practicianului care trebuie sa gaseasca solutii si abordari pragmatice si eficiente din perspectiva judecatorului cauzei sau a avocatului unei parti interesate. Fiecare tematica este insotita de extrase relevante din noul Cod civil sau din Legea nr. 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului.

Drd. Marius Floare,
Avocat in Baroul Cluj


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-678-140-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 128
Autor

Marius Floare

Scroll