Cursul de Drept penal roman – Partea generala edi&539;ia a III-a revazuta &537;i adaugita elaborat potrivit Codului penal roman in vigoare este destinat studen&539;ilor din anul 2 de studii de la Facultatea de Drept Dispozi&539;iile Codului penal au fost examinate &537;i sistematizate pe institu&539;iile fundamentale ale dreptului penal infrac&539;iunea sanc&539;iunile de drept penal &537;i raspunderea penalaInstitu&539;iile

Drept penal roman. Partea generala editia a III a

de Constantin Mitrache, Cristian Mitrache

Cod produs: 0000196243

Data aparitie: 2019

Editie: Editia a III a

ISBN: 978-606-39-0536-0

Numar de pagini: 556

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cursul de Drept penal roman – Partea generala, ediția a III-a revazuta și adaugita, elaborat potrivit Codului penal roman in vigoare este destinat studenților din anul 2 de studii de la Facultatea de Drept.

 

Dispozițiile Codului penal au fost examinate și sistematizate pe instituțiile fundamentale ale dreptului penal: infracțiunea, sancțiunile de drept penal și raspunderea penala.

Instituțiile de drept penal care au cunoscut o reglementare noua au primit un spațiu generos in cadrul cursului, beneficiind de explicații mai ample, pentru o cunoaștere de amanunt. In acest sens, ar putea fi enumerate problemele de: aplicare a legii penale in timp și spațiu, noțiunea de „infracțiune”, cauzele justificative și de neimputabilitate, pedepsele accesorii și pedepsele complementare, raspunderea penala a minorilor, raspunderea penala a persoanei juridice.

Opiniile exprimate in literatura de specialitate, dar și soluțiile din practica judiciara au fost valorificate pentru a oferi o mai buna cunoaștere a instituțiilor de drept penal de catre studenți și de catre cei interesați. 

 

In aceasta ediție a III-a Cursului de Drept penal roman – Partea generala au fost aduse argumente suplimentare in susținerea unor opinii cu privire la trasaturile esențiale ale infracțiunii, la formele pluralitații de infracțiuni sub raportul condițiilor de existența și a aplicarii pedepsei și au fost amplificate explicațiile ce privesc individualizarea pedepselor și a cauzelor care inlatura executarea pedepselor și a consecințelor condamnarii.


Data aparitie 2019
Editie Editia a III a
ISBN 978-606-39-0536-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 556
Tip coperta Necartonat
Autor

Constantin Mitrache, Cristian Mitrache

Numar pagini 556
Scroll