Lucrarea Drept penal Partea speciala Spete si grile pentru concursuri si examene ajunsa la cea de-a treia editie reprezinta un instrument de nelipsit din recuzita necesara promovarii cu succes a examenelor de catre studentii facultatilor de drept In acest scop prin intermediul grilelor si spetelor de grad mediu si ridicat de complexitate aceasta propune analizarea si in acelasi timp ofera rezolvarea unor probleme dificile specifice

Drept penal. PS. Spete si grile pentru examene. Infractiuni contra persoanei (editia a III a)

de Sergiu Bogdan , Doris Alina Serban , Oana Laura Bugnar

Cod produs: 0000191558

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2019

Editie: Editia a III a

ISBN: 978-606-27-1303-4

Numar de pagini: 296

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene, ajunsa la cea de-a treia editie, reprezinta un instrument de nelipsit din recuzita necesara promovarii cu succes a examenelor de catre studentii facultatilor de drept. In acest scop, prin intermediul grilelor si spetelor de grad mediu si ridicat de complexitate, aceasta propune analizarea si, in acelasi timp, ofera rezolvarea unor probleme dificile specifice infractiunilor cuprinse in tematica examenelor de an, licenta, INM si INPPA.
Modalitatile de verificare a cunostintelor alese de autori sunt: grile cu patru variante de raspuns concepute in sistem deschis, spete ce ajuta la formarea unui sistem de gandire in scopul rezolvarii corecte a oricarei probleme juridice si, ca un plus, modele de subiecte de examen pentru studenti.
Alaturi de volumul ce analizeaza infractiunile contra patrimoniului, infractiunile privind autoritatea si frontiera de stat, infractiunile de coruptie si de serviciu, infractiunile de fals si infractiunile care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala, aceasta lucrare asigura o pregatire eficienta si completa a oricarui candidat la concursurile si examenele din domeniul juridic, in ceea ce priveste materia dreptului penal, partea speciala.


Data aparitie 2019
Editie Editia a III a
ISBN 978-606-27-1303-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 296
Autor

Sergiu Bogdan , Doris Alina Serban , Oana Laura Bugnar

Numar pagini 296
Scroll