Prezenta lucrare se adreseaza cu precadere studen&539;ilor &537;i absolven&539;ilor Faculta&539;ii de Drept in procesul de pregatire a examenelor de semestru a celui de licen&539;a precum &537;i a examenului de admitere in profesiile juridiceIntrebarile sunt concepute pe diferite nivele de dificultate cuprinzand astfel principalele infrac&539;iuni reglementate de legiuitorLa elaborarea lucrarii autorii au avut in vedere pe de o parte literatura de specialitate pe

Drept penal. Partea speciala. Teste-grila

de Barbu Ionut Andrei

Cod produs: 0000193703

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0508-7

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prezenta lucrare se adreseaza cu precadere studenților și absolvenților Facultații de Drept, in procesul de pregatire a examenelor de semestru, a celui de licența, precum și a examenului de admitere in profesiile juridice.
Intrebarile sunt concepute pe diferite nivele de dificultate, cuprinzand astfel principalele infracțiuni reglementate de legiuitor.
La elaborarea lucrarii, autorii au avut in vedere, pe de o parte, literatura de specialitate, pe de alta parte, practica judiciara și legislația actualizata pana la data de 01 iunie 2019. Fiecare intrebare-grila are un numar de 3 variante de raspuns, dintre care una sau doua pot fi corecte – rolul fiind acela de a verifica atat cunoștințele teoretice dobandite pe parcursul anilor de studiu, cat și viziunea de ansamblu asupra fiecarei instituții in parte.

Cartea de fața reprezinta o incitanta și bogata culegere de spețe in materia Dreptului Penal, Partea Speciala, aduse la zi cu modificarile legislative și modelate sub forma testelor-grila.
Realizata de un colectiv de specialiști, ea este dedicata tuturor studenților și masteranzilor care doresc sa-și testeze cunoștințele in materie de Drept Penal, Partea Speciala sau urmeaza sa susțina examene la aceasta disciplina, precum și cadrelor didactice universitare de profil și profesioniștilor domeniului care urmaresc sa fie in pas cu modificarile legislative in materie penala.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0508-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Tip coperta Necartonat
Autor

Barbu Ionut Andrei

Numar pagini 160
Scroll