La un an dupa

Drept international public

de Gyula Fabian

Cod produs: 0000186771

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-271-282-2

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

La un an dupa publicarea primei editii in limba maghiara – Nemzetközi Jog, iata ca dl. Fábián Gyula, cadru didactic la Facultatea Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, ne ofera acum si o editie in limba romana a cursului de Drept international public, care expune, intr-o maniera sintetica si structurata, cele mai importante institutii din aceasta disciplina de studiu.

Pe langa temele clasice ale dreptului international public, prezentate in limbaj accesibil si prietenos, din acest curs universitar nu putea lipsi un capitol care sa trateze notiunile de baza ale protectiei minoritatilor etnice sau nationale.

Alaturi de o alta lucrare recenta, Culegerea de hotarari importante ale Curtii Internationale de Justitie, alcatuita de tot dl. Fábián Gyula, impreuna cu colaboratorii domniei sale, lucrarea Drept international public. Note de curs constituie un instrument util pentru studentii facultatilor de drept in studiul si aprofundarea acestei materii, cu precadere pentru cei care studiaza in cadrul unei universitati multiculturale, unde diversitatea etnica intra in realitatile cotidiene, iar sensibilitatile reciproce sunt abordate cu incredere si cu toleranta.


Data aparitie 2019
ISBN 978-606-271-282-2
Numar de pagini 320
Autor

Gyula Fabian

Numar pagini 320
Scroll