Doamna Harris e o menajera londoneza trecuta bine de prima tinerete cu un umor si o energie molipsitoare care ajunge sa traiasca aventura vietii ei exact cand nimeni nu s-ar mai fi asteptatDescopera din intamplare o superba rochie Dior in sifonierul uneia dintre clientele sale din lumea buna si din acel moment are o singura dorinta sa-si cumpere si ea o minunatie ca aceeaDupa trei ani de sacrificii pleaca in cele din urma la Paris pentru a-si implini visul Acolo

Doamna Harris cucereste Parisul

de Paul Galico

Cod produs: 0000234874

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-728-849-3

Numar de pagini: 191

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Doamna Harris e o menajera londoneza trecuta bine de prima tinerete, cu un umor si o energie molipsitoare, care ajunge sa traiasca aventura vietii ei exact cand nimeni nu s-ar mai fi asteptat.

Descopera din intamplare o superba rochie Dior in sifonierul uneia dintre clientele sale din lumea buna si din acel moment are o singura dorinta: sa-si cumpere si ea o minunatie ca aceea.

Dupa trei ani de sacrificii, pleaca in cele din urma la Paris pentru a-si implini visul. Acolo are tot felul de peripetii nostime si escapade extravagante, isi face o multime de prieteni si face pe toata lumea fericita in jurul ei, ca o zana buna.

Lectia de viata pe care o desprindem din aceasta poveste „ca-n povesti” este ca iti poti implini cu siguranta visul cel mai drag atunci cand ii ajuti pe altii sa si le implineasca si ei pe ale lor; si cand imprastii dragoste si bunatate in jur, depasesti toate dificultatile.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-973-728-849-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 191
Tip coperta Necartonat
Autor

Paul Galico

Numar pagini 191
Scroll