• Detoxifierea reprezinta „resetul” pe care il dai organismului tau Poti pierde cel putin 3 kilograme daca respecti indicatiile din Detoxifiere fara sa te infometezi• O detoxifiere buna trebuie sa fie naturala sa contina doar ingrediente naturale si sa aiba si meniurile usor de preparat cu legatura directa cu ingredientele din detoxifiere• Cu ajutorul detoxifierii vei elimina toxinele din organism vei avea mult mai multa energie si

Detoxifierea in 7 zile

de Iulia Bledea

Cod produs: 0000189258

Editura: Nutrifit-up

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-94678-3-1

Numar de pagini: 84

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
• Detoxifierea reprezinta „resetul” pe care il dai organismului tau. Poti pierde cel putin 3 kilograme daca respecti indicatiile din Detoxifiere, fara sa te infometezi.
• O detoxifiere buna trebuie sa fie naturala, sa contina doar ingrediente naturale si sa aiba si meniurile usor de preparat cu legatura directa cu ingredientele din detoxifiere.
• Cu ajutorul detoxifierii, vei elimina toxinele din organism, vei avea mult mai multa energie si vei scapa de balonare.
• Contine atat ingredientele necesare pentru detoxifiere, cat si retetele de care ai nevoie ca detoxifierea sa fie una buna, naturala si cu rezultate pe masura.
• Dieta pentru Detoxifiere NutriFitUp – 7 Zile ajuta la curatarea, hidratarea si refacerea sanatatii intestinale.
 
De ce este importanta detoxifierea? Detoxifierea este practicata inca din antichitate pentru ca are foarte multe beneficii. Grecii practicau detoxifierea organismului cu diverse plante sau ierburi, iar romanii, practicanti ai detoxifierii, au inspirat medicina naturista contemporana. Detoxifierea reprezinta procesul prin care ajutam corpul sa elimine toxinele si reziduurile, atunci cand observam ca anumite functii ale sistemului digestiv si excretor sunt afectate. Aduce un aport optim de fibre, plante, fructe si legume cu efect laxativ.
 
Este important ca pe perioada detoxifierii sa respecti indicatiile oferite in Detoxifierea NutriFitUp – 7 Zile. Cartea contine atat cura pentru detoxifiere, cat si dieta potrivita detoxifierii, astfel incat sa ai cele mai bune rezultate. Tinand Detoxifierea NutriFitUp – 7 Zile, te vei simti excelent, corpul tau va fi curatat de reziduuri si va fi pregatit pentru a primi alimentatia sanatoasa si pregatit pentru urmatorul pas: Slabirea.
 
Aceasta detoxifiere este importanta pentru tine si sanatatea ta si iti recomand consultul unui medic inainte sa incepi Detoxifierea. Aceasta detoxifiere nu este indicata si este absolut interzisa copiilor, femeilor insarcinate si celor care alapteaza, deoarece risca sa transmita toxine fatului sau sa contamineze laptele matern. Persoanele care sufera de boli sau diferite afectiuni vor respecta cu prioritate indicatiile medicului curant referitoare la utilizarea Detoxifierea NutriFitUp – 7 Zile.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-94678-3-1
Loc aparitie Sannicolau
Numar de pagini 84
Tip coperta Necartonat
Autor

Iulia Bledea

Numar pagini 84
Scroll