ELENA IONESCU arhitecta absolventa a Institutului de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti 1959Pictorita membra a Asociatiei Artistilor Plastici Amatori cu numeroase expozitii personale si participari la expozitii colective Premiul I pentru pictura la Concursul National 1987Intreprinde studii personale in domeniul spiritualitatii iar activitatea profesionala ii prilejuieste intalnirea cu cercetari de varf in domeniile biologiei ecologiei

Despre gandirea arhetipala

de Elena Iliescu

Cod produs: 0000190363

Editura: Uranus

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-699-025-7

Numar de pagini: 237

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

ELENA IONESCU, arhitecta, absolventa a Institutului de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti (1959).
Pictorita, membra a Asociatiei Artistilor Plastici Amatori, cu numeroase expozitii personale si participari la expozitii colective. Premiul I pentru pictura la Concursul National (1987).

Intreprinde studii personale in domeniul spiritualitatii, iar activitatea profesionala ii prilejuieste intalnirea cu cercetari de varf in domeniile biologiei, ecologiei, antropologiei.

Publica Marturii despre nemurire, un studiu privind omul si liberul arbitru in Univers ( 1992, reeditat 1998).
Colaboreaza la cartea Aurele corpurilor - interfete cu cosmosul, premiata de Academia Romana cu premiul Iuliu Hatieganu (1995).

Cercetari de ecologie privitoare la influenta formelor asupra viului. Face parte dintr-un colectiv interdisciplinar, avand ca tema de cercetare antropologia individului. Comunicari la congrese internationale de antropologie (1998 - 2002)

Gandirea carteziana, progresista la timpul ei, si-a atins limitele ca urmare a limitarii cunoasterii la aspectele materiale ale existentei. Consecinta directa a acestui fapt este criza de identitate a fiintei umane care se afla la originea tuturor crizelor ce tulbura societatea.
 
 Gandirea arhetipala, ajutandu-ne sa cunoastem lumea prin asemanare este complementara gandirii carteziene care dobandeste cunoasterea prin deosebire. Gandirea arhetipala este o metoda excelenta de dezvoltare a intuitiei, a capacitatii de conexiune si sinteza, de transformare a inteligentei in intelepciune. Ea determina cresterea gradului de coerenta al fiintei umane, al gandirii si sentimentelor si cresterea capacitatilor de coexistenta si integrare naturala, sociala si cosmica.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-699-025-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 237
Tip coperta Necartonat
Autor

Elena Iliescu

Numar pagini 237
Scroll