„Impletind in chip armonios realitatea cotidiana cu fictiunea scriitoarea Dora Alina Romanescu reuseste  sa transpuna intr-un tablou bine conturat imaginea lumii contemporane  oferindu-ne posibilitatea de a descoperi caractere umane speciale destine care le traseaza firul vietiiRomanul are o structura aparte in care predomina dialogul deo­sebit de dinamic direct incarcat cu expresii specifice adolescentilor in viata carora autoarea stie sa patrunda in cele

Demon si inger - Impostorul si magicul pandantiv „LOVE”

de Dora Alina Romanescu

Cod produs: 0000191463

Editura: Editura Prestige

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8863-76-4

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Impletind in chip armonios realitatea cotidiana cu fictiunea, scriitoarea Dora Alina Romanescu reuseste  sa transpuna intr-un tablou bine conturat imaginea lumii contemporane,  oferindu-ne posibilitatea de a descoperi caractere umane speciale, destine care le traseaza firul vietii.
Romanul are o structura aparte, in care predomina dialogul deo­sebit de dinamic, direct, incarcat cu expresii specifice adolescentilor, in viata carora autoarea stie sa patrunda in cele mai ascunse detalii. Evocarile sale au un profund  caracter moralizator, sunt semne de intrebare pentru tinerii de astazi, prinsi in mrejele curiozitatii excesive si a pretentiilor exagerate, fara de care, considera ei, nu exista fericire, nu pot fi moderni, dar nici nu se rusineaza atunci cand gresesc. Prozatoarea are o remar­cabila aptitudine pentru reprezentarile caracteristice ale personajelor, multiplica observatiile asupra acestora printr-un vocabular liber, uneori socant, preluat din imprejurarile cotidiene. Foloseste cu abilitate arta contrastelor care  se dezvaluie, inde­osebi, prin dialog interior. Dora Alina Romanescu este un fin analist si un inventator de psihologii verosimile. Imaginatia creatoare da culoare si sens scrierilor sale.
Citind cartea Dorei Alina Romanescu, traiesti cu impresia ca ai in fata ta ecranul, in care se deruleaza un film cu scene din viata cotidiana“.
Prof. Mircea Darosi, - Bistrita, 2019

„Ca un «Balzac de Mangalia» scriitoarea Dora Alina Romanescu, cu indrazneala, propune spre dezbatere problematici precum educatia sexuala, in cadrul scolii, prostitutia, drogurile, relatiile infiripate online si continuate in viata reala“.
Prof. Adi George Secara,  - Galati, 2019


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-8863-76-4
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Dora Alina Romanescu

Numar pagini 272
Scroll