„Scris&259; performant &537;i de o stranie originalitate a subiectului în contrast cu ceea ce a publicat pân&259; acum Sorin Lavric cartea uime&537;te prin amestecul insolit de conceptualiz&259;ri cât mai abstracte &537;i evoc&259;ri din zona erosului acut Identific în paginile ei bine mascat un misoginism existent la mai to&539;i gânditorii de filosofie aici rezultat al privirii reci a celui care cândva a frecventat sala de

Decoct de femeie

de Sorin Lavric

Cod produs: 0000185713

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-594-672-9

Numar de pagini: 232

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Scrisă performant și de o stranie originalitate a subiectului, în contrast cu ceea ce a publicat până acum Sorin Lavric, cartea uimește prin amestecul insolit de conceptualizări cât mai abstracte și evocări din zona erosului acut. Identific în paginile ei, bine mascat, un misoginism existent la mai toți gânditorii de filosofie, aici rezultat al privirii reci a celui care cândva a frecventat sala de disecție medicală. Sub bisturiul de azi este feminitatea, perenă sau căzută în efemer. Ficțiunea literară este convocată să ilustreze tipologii pe care autorul le transferă cititorului complice.


Din câte îmi pot da seama cunoscându-l de mult timp, Sorin Lavric imaginează tipologii feminine precum altădată Rubens picta aceeași voluptoasă femeie văzută din unghiuri diferite, multiplicând-o de parcă ar fi fost tot alta; sau precum Maillol o modela în marmoră sau bronz exclusiv pe Dina, modelul său plastic și apoi soție, ilustrând astfel figuri simbolice: fluviul, muntele, marea, ba chiar prin siluete robuste și Ars Amandi a lui Ovidiu.”

Ion Papuc


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-594-672-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 232
Tip coperta Necartonat
Autor

Sorin Lavric

Numar pagini 232
Scroll