De mân&259; pe Camino cu subtitlul Nimic nu este ceea ce pare este cartea reg&259;sirii &537;i revela&539;iilor a tr&259;irilor interioare &537;i a silogismelor spirituale O terapie de &537;oc pe care Dr Ovidiu Drago&537; Arge&537;anu Maestru Reiki o aplic&259; propriei con&537;tiin&539;e &537;i con&537;tiin&539;ei cititorului Un roman ini&539;iatic care va afecta multe suflete &537;i va crea probabil o schism&259; printre

De mana, pe Camino

de Ovidiu Dragos Argesanu

Cod produs: 0000194095

Editura: Editura Eagle

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 078-606-8790-13-8

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

De mână, pe Camino, cu subtitlul Nimic nu este ceea ce pare, este cartea regăsirii și revelațiilor, a trăirilor interioare și a silogismelor spirituale. O terapie de șoc pe care Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu, Maestru Reiki, o aplică propriei conștiințe și conștiinței cititorului. Un roman inițiatic care va afecta multe suflete și va crea, probabil, o schismă printre cursanți, practicanți și cunoscători.

„Introspecția, conștientizarea problemelor, dezlegarea de trecut, de magie, plățile karmice personale și de neam, sublimarea energiilor negative, eliberarea și vindecarea emoțională prin vindecarea rănilor copilăriei, conștientizarea și eliberarea de scheme, prioritizarea lucrurilor, dezvoltarea relației cu Sfinții, Îngerii, Dumnezeul Tată și Maica, activarea timusului, vindecarea trupului, smerenia, centrarea pe propria persoană și ieșirea din Matrix sunt doar câteva dintre beneficiile Camino.
Ce am io de făcut? Să mă ocup de oameni, să-i vindec, să-i întorc spre Dumnezeu, să-i cresc, să-i educ, să-i învăț să gândească singuri. Să nu le fie frică să experimenteze, să greșească, să facă bine și să fie oameni… Să continue în realitate ceea ce-am făcut până acum. Să învăț și Îngerii, și Demonii, să cresc Dragonii și să-i ajut pe cei care vor, pot și trebuie să se-ntoarcă la Dumnezeu.”

Ovidiu Dragoș Argeșanu

„Sincer să fiu, nu i-am înțeles niciodată pe cei care mergeau pe Camino. Nici despre ce era vorba, nici despre motivațiile lor interioare care-i determinau să plece pe drumul ăsta. Aveam deja trei cursante care-l făcuseră și tot nu vedem motivul. Ba, pe una dintre ele o măsurasem la venire și valorile ei legate de înțelegerea lumii și a vieții nu se schimbaseră foarte mult. Dacă cineva mi-ar fi spus că aveam să fac cei 800 de km și ceva pe jos, i-aș fi răspuns că e nebun. Consideram că nimic nu m-ar fi putut determina vreodată să parcurg acest drum.”

„Fericirea este o stare care pur și simplu e și pe care o atingi după ce-ai trecut prin tot ce-nseamnă plăceri, dorințe, țeluri, scopuri, obiective și nevoi, atinse sau neatinse, atunci când înțelegi, dar mai presus de toate atunci când simți că nimic nu poate condiționa altceva, când dimineața te trezești deși, Doamne!, cât ai vrea să mai dormi și în mod normal ar începe să-ți treacă prin cap tot felul de motive pentru care efectiv nu merită să te ridici din patul cald, care măcar îți dă o plăcere, dar deodată sufletul îți este inundat de o căldură care-ți bucură fiecare celulă și care, atunci când îți trece prin inimă și-ajunge la văz, înțelegi, vezi și simți că Fericirea este în tine și tu în ea.”


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 078-606-8790-13-8
Loc aparitie Buzau
Numar de pagini 336
Tip coperta Cartonat
Autor

Ovidiu Dragos Argesanu

Numar pagini 336
Scroll