Citind Enciclopedia De Ce ve&355;i putea afla- de ce iubirea este amar&259; &351;i nemiloas&259;;- de ce oamenii vorbesc limbi diferite;- de ce drapelul nostru are trei culori;- de ce num&259;rul 13 este considerat cu ghinion;- de ce unii adolescen&355;i consum&259; droguri;- de ce timpul zboar&259; atât de repede;de ce unii oameni afirm&259; c&259; exist&259;

De ce?

de Ion Anton

Cod produs: 0000187707

Editura: Silvius Libris

ISBN: 978-997-512-696-0

Numar de pagini: 322

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Citind Enciclopedia De Ce? veţi putea afla:

- de ce iubirea este amară şi nemiloasă;

- de ce oamenii vorbesc limbi diferite;

- de ce drapelul nostru are trei culori;

- de ce numărul 13 este considerat cu ghinion;

- de ce unii adolescenţi consumă droguri;

- de ce timpul zboară atât de repede;

de ce unii oameni afirmă că există extratereştri;

.. şi încă multe lucruri utile şi interesante.

Enciclopedia De Ce? va deveni neapărat şi cartea de referinţă a dirigintelui de clasă, oferindu-i un material educativ-cognitiv bogat pentru ora de diriginţie.

”Să ştiţi, iubiţii mei cititori, că de mult voiam să scriu un „Ghid de orientare în viaţă". Acum m-am decis să alcătuiesc această enciclopedie „De ce?" pe ale cărei pagini să vă dau răspunsuri la întrebările care vă frământă. încerc să vă scriu despre toate lucrurile frumoase din lume care merită să le căutaţi şi să le cunoaşteţi, şi de toate lucrurile urâte din lume de care trebuie să vă feriţi. încerc să vă aduc laolaltă toată experienţa de viaţă a mea, a bunicilor, a cunoscuţilor, a unor necunoscuţi, ca să citiţi, să învăţaţi, să nu suferiţi, să nu faceţi alegeri greşite.

Dar voi, copiii, nu prea puneţi preţ pe experienţa părinţilor, pe sfaturile lor. Voi doriţi să vă croiţi propriul drum în viaţă, să descoperiţi singuri lumea. Şi nici nu bănuiţi că ne sfâşiaţi inima de câte ori aveţi o experienţă neplăcută sau suferiţi. Acesta este cursul firesc al vieţii.

Dar eu nu m-am lăsat învins; am stat, nopţile, în faţa calculatorului, să vă fac totuşi acest ghid (De ce? - ce titlu minunat pentru el!) şi poate măcar din respect pentru munca mea, într-o zi, îl veţi citi.” - Autorul


ISBN 978-997-512-696-0
Numar de pagini 322
Tip coperta Cartonat
Autor

Ion Anton

Numar pagini 322
Scroll