Nu gasesti spatiu de depozitare pentru accesoriile preferate Aceasta cutie de bijuterii din colectia florala dispune de un sertar functional si patru spatii de depozitare un organizator pentru inele si oglinda Realizata din carton presat de inalta calitate este ideala pentru a depozita accesoriile tale preferate iar detaliile ce o imbogatesc o fac perfecta pentru a fi oferita cadou Dimensiunile acesteia iti permit sa o transporti usor oriunde cu tine inclusiv in vacantaFlorile

Cutie bijuterii H5125 D325

Cod produs: 0000182514

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Nu gasesti spatiu de depozitare pentru accesoriile preferate? Aceasta cutie de bijuterii din colectia florala dispune de un sertar functional si patru spatii de depozitare, un organizator pentru inele si oglinda. Realizata din carton presat de inalta calitate este ideala pentru a depozita accesoriile tale preferate, iar detaliile ce o imbogatesc o fac perfecta pentru a fi oferita cadou. Dimensiunile acesteia iti permit sa o transporti usor oriunde cu tine, inclusiv in vacanta.

Florile in nuante dramatice de rosu sangeriu, mov  si grena sunt o marturie a dragostei si fericirii, dar si a elegantei, roialitatii si succesului. Buburuza, simbol al fericirii si al perseverentei ne poate invata o lectie importanta despre munca si success. Simbolistica acestor culori este extrem de bogata, astfel incat produsele din aceasta colectie pot fi daruite celei mai bune prietene, mamei, sotiei sau colegei de serviciu.

Materiale: Carton presat

Lungime: 11

Latime: 9.5

Inaltime: 8.3

Accesorii incluse: Oglinda


Scroll