Când auzi sau cite&537;ti cuvântul „creativitate” ce î&539;i vine în minte Pentru mul&539;i dintre noi creativitatea este teritoriul unei persoane dotate cu un talent unic pe care îl pune în slujba unei arte Din aceast&259; perspectiv&259; creativitatea este un demers solitar lupta individului de a-&537;i exprima viziunea personal&259; asupra lumii  Dar dac&259; am privi

Creativitatea spontana

de Tenzin Wangyal Rinpoche

Cod produs: 0000194069

Editura: For You

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-639-289-1

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

 Când auzi sau citești cuvântul „creativitate”, ce îți vine în minte? Pentru mulți dintre noi, creativitatea este teritoriul unei persoane dotate cu un talent unic, pe care îl pune în slujba unei arte. Din această perspectivă, creativitatea este un demers solitar: lupta individului de a-și exprima viziunea personală asupra lumii.
 Dar dacă am privi creativitatea printr-o lentilă mai largă, ca fiind o forță dinamică ce ne animă și ne conectează cu fiecare ființă de pe planetă? Din această perspectivă, creativitatea nu mai este doar o scânteie care aprinde focul inspirației, ci și o modalitate de a trăi spontan din spațiul sacru aflat în interiorul nostru, din sursa potențialului nostru infinit și a calităților precum dragostea, compasiunea și bucuria. Exprimarea – pe orice voce și în orice formă – care decurge din acest nucleu are puterea de a ne vindeca și de a spori binele în lume, căci inima creativității constă în a-i servi pe ceilalți și lumea în ansamblu.
 Tenzin Wangyal Rinpoche, cunoscut maestru de meditație, inițiat în înțelepciunea atemporală a tradiției tibetane budiste, ne îndrumă în cartea de față spre dezvoltarea capacității de a ne trăi pe deplin viața și de a ne clarifica ce ne împiedică să ne exprimăm talentele creative în vederea binelui general.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-639-289-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Autor

Tenzin Wangyal Rinpoche

Numar pagini 160
Scroll