Sunt psiholog cadru didactic blogger sotie si mama dar nu neaparat in ordinea asta ci mai degraba intr-o ordine mereu in schimbare Cred in puterea terapeutica a povestilor si a cuvintelor Tocmai de aceea vorbesc mult si scriu de cand ma stiuConversatii cu fiica mea este prima mea carte cu povesti Sunt povesti nascute din intrebari dorinte si temeri normale de copilLoredana Ionascu-AndreiConversatii cu fiica mea nu este

Conversatii cu fiica mea

de Loredana Ionascu-Andrei

Cod produs: 0000189241

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-049-021-0

Numar de pagini: 42

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Sunt psiholog, cadru didactic, blogger, sotie si mama, dar nu neaparat in ordinea asta, ci mai degraba intr-o ordine mereu in schimbare. Cred in puterea terapeutica a povestilor si a cuvintelor. Tocmai de aceea vorbesc mult si scriu de cand ma stiu.

Conversatii cu fiica mea este prima mea carte cu povesti. Sunt povesti nascute din intrebari, dorinte si temeri normale de copil.

Loredana Ionascu-Andrei

Conversatii cu fiica mea nu este o carte pentru copii, ci o carte pentru parinti si copii. Este o carte cu lectii de viata pe care noi, parinti, mereu pe fuga, mereu lipsiti de rabdare, dar manati de cele mai bune intentii, uitam sa le predam copiilor nostri. Pentru mine sunt povesti-lectii si mi-as dori sa ajunga la cat mai multi parinti!

Madalina Samoila, jurnalist si fondatorul miscarii "Start with WHY"


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-049-021-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 42
Tip coperta Necartonat
Autor

Loredana Ionascu-Andrei

Numar pagini 42
Scroll