Lucrarea intitulata Contractul de intretinere cuprinde o analiza exhaustiva a acestui contract reglementat in premiera in sistemul de drept civil roman Subiectul tratat prin spectrul legislatiei practicii judiciare si literaturii de specialitate atat autohtone cat si straine s-a dovedit a fi interpretabil si deosebit de interesant in acelasi timpDemersul stiintific al autorului a avut in vedere atat necesitatea unor explicatii teoretice prin prisma justificarii temeinic

Contractul de intretinere

de Grigore-Valentin Beleniuc

Cod produs: 0000183906

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0433-2

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea intitulata Contractul de intretinere cuprinde o analiza exhaustiva a acestui contract reglementat in premiera in sistemul de drept civil roman. Subiectul tratat prin spectrul legislatiei, practicii judiciare si literaturii de specialitate, atat autohtone cat si straine, s-a dovedit a fi interpretabil si deosebit de interesant in acelasi timp.

Demersul stiintific al autorului a avut in vedere atat necesitatea unor explicatii teoretice prin prisma justificarii temeinic argumentate a solutiilor imbratisate, cat si corelarea acestora cu hotararile judecatoresti pronuntate in aceasta materie in ultimul veac.

Autorul isi exprima speranta sincera ca o buna parte din propunerile cuprinse in acest studiu se vor regasi si in jurisprudenta unitara ce urmeaza sa se cristalizeze cu privire la acest contract sub imperiul noului Cod civil. Nu in ultimul rand, utilitatea lucrarii este adresata in egala masura practicienilor, teoreticienilor, studentilor si persoanelor pasionate de drept in general.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0433-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 416
Tip coperta Necartonat
Autor

Grigore-Valentin Beleniuc

Numar pagini 416
Scroll