Jucati-va cu setul Teamsterz Dino Attack cu trei masini ce include autoturisme care accelereaza de-a lungul traseului de curse si dispune de o banda si de lansatorul elastic de tractiune si urmariti cum masinutele zboara prin falcile deschise ale capului Dino Setul include trei autoturisme si este usor de configurat si asamblat fiind totodata si foarte captivant putand sa te joci cu el in nenumarate moduri Setul preia si detaliile cele mai mici ale modelelor

Circuit teamsterz cu 2 bucle si 5 masini 1416576

Cod produs: 0000191997

Colectie: Halsall Toys Hong Kong Ltd

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucati-va cu setul Teamsterz Dino Attack cu trei masini ce include autoturisme care accelereaza de-a lungul traseului de curse si dispune de o banda si de lansatorul elastic de tractiune si urmariti cum masinutele zboara prin falcile deschise ale capului Dino. Setul include trei autoturisme si este usor de configurat si asamblat, fiind totodata si foarte captivant, putand sa te joci cu el in nenumarate moduri! Setul preia si detaliile cele mai mici ale modelelor reale si incurajeaza creativitatea , distractia si gandirea!

Jucaria ii va ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, rabdarea, creativitatea si sa creeze propriile reguli de joc.

Teamsterz Dino Attack cu trei masini se aseamana cu cele reale si este fabricat din materiale sigure.

Jucaria este recomandata copiilor peste 4 ani. 
 

Colectie Halsall Toys Hong Kong Ltd
Scroll