O noua versiune de jucat pe lumina sau pe intunericFoloseste Lanterna Agentului Secret ca sa strabati prin intuneric campul de joc fara sa atingi firele luminoase si sa dezamorsezi bomba Stanga dreapta si sus Grabeste-te Strabate campul de lasere fara sa atingi firele si dezamorseaza bombaSelecteaza durata jocului si porneste cronomentrul bombei Tic tac Tic Tac Stinge lumina pentru un joc mai

Chrono bomb INT3757

Cod produs: 0000161118

Brand: Noriel Jocuri

Colectie: Noriel Jocuri

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
O noua versiune de jucat pe lumina sau pe intuneric!
Foloseste Lanterna Agentului Secret ca sa strabati prin intuneric campul de joc fara sa atingi firele luminoase si sa dezamorsezi bomba. Stanga, dreapta si sus! Grabeste-te! Strabate campul de lasere fara sa atingi firele si dezamorseaza bomba!
Selecteaza durata jocului si porneste cronomentrul bombei! Tic tac! Tic! Tac! Stinge lumina pentru un joc mai palpitant.
Lumineaza-ti calea cu lanterna agentului secret si strabate campul de joc fara sa atingi firele luminoase. Dar fii pe faza: daca atingi firele, numaratoarea inversa devine mai rapida!
Dezarmeaza bomba inainte sa fie prea tarziu!
Jocul contine: 1 x Bomba cu cronometru, 1 x Lanterna UV, 4 x Cleme simple, 1 x Clema cu rola cu fir, 1 x Clema cu varf de cauciuc, 10 x Carti cu obiecte (Drona, Pix cu laser, Camera foto, Manusi, Binoclu de noapte, Stick de memorie, Pudra pentru amprente, Casca audio, Ceas, Ochelari cu camera, Obiect), Instructiuni de joc
Recomandare varsta: 7 ani+
Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. 
Observatii: Lanterna UV si bomba cu cronometru functioneaza cu 3 baterii tip AAA (LR03) (6 baterii in total neincluse). Bateriile trebuie sa fie instalate si inlocuite numai de catre un adult. Se recomanda bateriile alcaline.
Culorile si detaliile de design pot varia. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici - pericol de asfixiere. Va rugam sa pastrati ambalajul si toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare. A se folosi numai sub supravegherea unui adult.

Colectie Noriel Jocuri
0 Noriel Jocuri

Produse similare

Scroll