Crezi ca scoala ta e plictisitoare Atunci sigur nu ai cunoscut-o pe a lui Max colegii lui sunt plictisiti de moarte au peste 777 de reguli de urmat si opt ore de matematica pe zi Un singur om mai poate salva scoala asta de la moarte prin plictiseala inspectorul Rasputin Rumpus de la misterioasa Autoritatea Antiplictiseala Intr-un final ceva se intampla in scoala in care totul e monoton – ciudatul inspector trimite toata clasa intr-o

Cea mai (NE) plictisitoare scoala din lume. In excursie cu clasa secreta

de Sabrina Kirschner

Cod produs: 0000189975

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-009-1363

Numar de pagini: 238

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Crezi ca scoala ta e plictisitoare? Atunci sigur nu ai cunoscut-o pe a lui Max: colegii lui sunt plictisiti de moarte, au peste 777 de reguli de urmat si opt ore de matematica pe zi.

 
Un singur om mai poate salva scoala asta de la moarte prin plictiseala: inspectorul Rasputin Rumpus, de la misterioasa Autoritatea Antiplictiseala... Intr-un final, ceva se intampla in scoala in care totul e monoton – ciudatul inspector trimite toata clasa intr-o excursie. Insa de ce profesoara Penne are in geanta de calatorie bombe urat mirositoare... sau de ce e Frieda, noua lor colega atat de enervanta, dar totusi distractiva? Max, Frieda si colegii lor sunt aruncati intr-o aventura care ii va trezi din amorteala!

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-009-1363
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 238
Autor

Sabrina Kirschner

Numar pagini 238
Scroll