Atunci cand avem in inima noastra ganduri frumoase mancarea dincolo de mestesugul gatitului are ceva inexplicabil are harul lui Dumnezeu devenind intr&8209;adevar „hrana ingerilor” iar nu a oamenilor De ce are nevoie o mancare Intai de toate de ingrediente bune de calitate deoarece asa arati ca&8209;ti iubesti fratele si ii oferi ce este mai bun dupa porunca Domnului „Iubeste&8209;l pe aproapele tau ca pe tine insuti” In felul acesta te

Carte de bucate - de la Manastirea Cutlumus - ierom. Filotheos

de Ierom. Filotheos

Cod produs: 0000194525

Editura: Editura Sophia

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-973-136-691-3

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Atunci cand avem in inima noastra ganduri frumoase, mancarea, dincolo de mestesugul gatitului, are ceva inexplicabil: are harul lui Dumnezeu, devenind intr‑adevar „hrana ingerilor”, iar nu a oamenilor. 
De ce are nevoie o mancare? Intai de toate, de ingrediente bune, de calitate, deoarece asa arati ca‑ti iubesti fratele si ii oferi ce este mai bun, dupa porunca Domnului: „Iubeste‑l pe aproapele tau ca pe tine insuti!” In felul acesta, te respecti si pe tine. 
Apoi, sunt necesare o inima curata si rugaciunea continua. Fiecare miscare in actul de gatit sa fie insotita de rugaciunea: „Doamne Iisuse Hristoase, miluieste‑ma!” sau de rugaciunea: „Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste‑ne pe noi!” 
Acestea sunt „secretele” pentru succesul in bucatarie si asa, intru ascultare, coboara binecuvantarea Domnului. Cand veti incerca sa gatiti plini de asemenea ganduri, cu talantul daruit de Dumnezeu, sa fiti siguri ca Dumnezeu va va rasplati.  Ieromonahul Filotheos


Data aparitie 2019
ISBN 978-973-136-691-3
Autor

Ierom. Filotheos

Scroll