Carnet notite A764 pg 44gr 8x12 cmCarnetul notite Helleborus Anita Walsm este un accesoriu elegant si practic confectionat cu o mare atentie la detalii Carnetelul este protejat de o coperta de carton care este ilustrata cu reproducerea unei opere de arta spectaculoase Cele 64 de pagini prezinta liniatura dictando pe pagina superioara iar pe partea inferioara sunt velineCarnetul notite A7 Helleborus Anita Walsm prezinta un sistem de inchidere

Carnet notite A7 Helleborus, Anita Walsm, NP1009

Cod produs: 0000186007

Brand: Bekking

Colectie: Bekking

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Carnet notite A7,64 pg, 44gr, 8x12 cm

Carnetul notite Helleborus, Anita Walsm este un accesoriu elegant si practic, confectionat cu o mare atentie la detalii. Carnetelul este protejat de o coperta de carton care este ilustrata cu reproducerea unei opere de arta spectaculoase. 

Cele 64 de pagini prezinta liniatura dictando pe pagina superioara, iar pe partea inferioara sunt veline.

Carnetul notite A7 Helleborus, Anita Walsm prezinta un sistem de inchidere inedit, coperta se ascunde sub o banda de din acelasi carton si care continua ilustratia de pe aceasta.

Carnetul notite Helleborus, Anita Walsm este ideal de tinut la indemana pentru a-ti nota rapid gandurile si ideile.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Bekking
Scroll