„Capitanul Apostolescu intervine“ este al doilea roman scris de Horia Tecuceanu Imediat dupa aparitia primei editii cartea a devenit bestseller national impunåndu-l pe autor drept unul dintre cei mai buni scriitori de literatura politist ai epocii sale Trecerea timpului n-a facut decåt sa confirme faptul ca Tecuceanu este unul dintre maestrii thrillerului politist de la noi din tara alaturi de Rodica Ojog-Brasoveanu si Haralamb ZincaAsasinate comise

Capitanul Apostolescu intervine

de Horia Tecuceanu

Cod produs: 0000222431

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9739-97-6

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Capitanul Apostolescu intervine“ este al doilea roman scris de Horia Tecuceanu. Imediat dupa aparitia primei editii, cartea a devenit bestseller national, impunåndu-l pe autor drept unul dintre cei mai buni scriitori de literatura politist` ai epocii sale. Trecerea timpului n-a facut decåt sa confirme faptul ca Tecuceanu este unul dintre maestrii thrillerului politist de la noi din tara`, alaturi de Rodica Ojog-Brasoveanu si Haralamb Zinca..
Asasinate comise astfel încåt sa para sinucideri, sume uriase de bani, combinatii amoroase, afaceri pe sub måna, alibiuri greu de demontat, toate îmbinate într-o ancheta dificila, cu un final absolut surprinzator.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9739-97-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Horia Tecuceanu

Numar pagini 304
Scroll