„Capitalul in Romania postcomunista reprezinta un studiu important care ne va largi intelegerea referitoare la formarea dupa comunism a capitalului in economia de piata din Europa de Est Domnul Georgescu a realizat o munca remarcabila prin strangerea unei cantitati imense de date statistice privind capitalul si veniturile in Romania postcomunista si a efectuat o analiza de tip expert riguroasa In consecinta ni se ofera serii macroeconomice detaliate care creaza o imagine

Capitalul in Romania postcomunista volumul I+II+III

de Florin Georgescu

Cod produs: 0000180032

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Capitalul in Romania postcomunista reprezinta un studiu important, care ne va largi intelegerea referitoare la formarea, dupa comunism, a capitalului in economia de piata din Europa de Est. Domnul Georgescu a realizat o munca remarcabila, prin strangerea unei cantitati imense de date statistice privind capitalul si veniturile in Romania postcomunista si a efectuat o analiza de tip expert riguroasa. In consecinta, ni se ofera serii macroeconomice detaliate, care creaza o imagine completa asupra metamorfozarii capitalului in perioada critica a istoriei recente a Romaniei, caracterizata prin tranzitie si privatizare, deschidere internationala si aderarea la UE. Cartea merge dincolo de aceasta contributie impresionanta si ofera o analiza detaliata a modelelor economice , furnizand recomandari concrete de politici”.

Dr. Filip Novokmet, Cercetator stiintific, World Inequality Database si World Inequality Laboratory – conduse de prof. Dr. Thomas Piketty in calitate de co-director.

 

Mai multe informatii despre lucrare sunt disponibile pe blogul autorului:

Versiunea in limba română:  https://floringeorgescucapitalul.blogspot.com/

Versiunea in limba engleză:  https://floringeorgescuthecapital.blogspot.com/


Autor

Florin Georgescu

Scroll