Patricia Polacco isi aminteste o noua intamplare despre bunica ei indragita Babusca si o transforma intr-o poveste emblematica despre cum sa invingi cu joc si voie buna… frica de tuneteCand zgomotele furtunii devin amenintatoare iar tunetele fac sa se cutremure ferestrele Babusca o atrage pe nepotica intr-un joc terapeutic – asa cum sunt toate jocurile daca stam bine sa ne gandim Pentru bunica cand tuna tuna a tort Leacul pentru frica de tunete si fulgere

Cand tuna a tort

de Patricia Polacco

Cod produs: 0000246162

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8986-06-7

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Patricia Polacco isi aminteste o noua intamplare despre bunica ei, indragita Babusca, si o transforma intr-o poveste emblematica despre cum sa invingi cu joc si voie buna… frica de tunete.

Cand zgomotele furtunii devin amenintatoare, iar tunetele fac sa se cutremure ferestrele, Babusca o atrage pe nepotica intr-un joc terapeutic – asa cum sunt toate jocurile, daca stam bine sa ne gandim. Pentru bunica, cand tuna, tuna a tort! Leacul pentru frica de tunete si fulgere este un tort special, pregatit cu sufletul la gura, in ritmul furtunii. La sfarsitul jocului, nepotica descopera ca este o fetita curajoasa, iar pe masa din bucatarie miroase cel mai imbietor tort de leac.

Povestea are si reteta, cu toate ingredientele trebuincioase, prin urmare va poftim sa o incercati data viitoare cand va tuna a tort.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-8986-06-7
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Cartonat
Autor

Patricia Polacco

Scroll