Suntem in anul 68 Sfintii Apostoli Petru si Pavel au fost ucisi cu cruzime toti crestinii sunt vanati si persecutati Imparatul Nero vesnic insetat de sange este hotarat sa ii nimiceasca o data pentru totdeauna pe toti cei care cred in Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu Crestinii stiu ca ii pandeste tortura si moartea dar racnetul nemilos al fiarei paleste in fata iubirii lui Dumnezeu nesecat izvor de viata Cand Nero porunceste este o poveste despre credinta dragoste si

Cand Nero porunceste

de Aliki Kafetzopoulou

Cod produs: 0000194526

Editura: Editura Sophia

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-136-699-9

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Suntem in anul 68. Sfintii Apostoli Petru si Pavel au fost ucisi cu cruzime, toti crestinii sunt vanati si persecutati. Imparatul Nero, vesnic insetat de sange, este hotarat sa ii nimiceasca o data pentru totdeauna pe toti cei care cred in Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Crestinii stiu ca ii pandeste tortura si moartea, dar racnetul nemilos al fiarei paleste in fata iubirii lui Dumnezeu, nesecat izvor de viata. 
Cand Nero porunceste este o poveste despre credinta, dragoste si curajul de a infrunta moartea. Este o poveste care ii cheama pe cei care au cunoscut si au inteles minunata putere a lui Dumnezeu sa‑L marturiseasca in fata oamenilor si sa‑i intareasca prin exemplul lor. Mesajul ei este mereu actual, iar Aliki Kafetzopoulou reuseste sa surprinda cu maiestrie chipurile copiilor intr‑o lume tulburata, cu framantarile si bucuriile lor, cu prieteniile si intalnirile lor ziditoare. Sunt pagini de lectura care ne insufletesc, ne dau curaj, ne limpezesc si ne intaresc in credinta.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-136-699-9
Loc aparitie Bucuresti
Autor

Aliki Kafetzopoulou

Scroll