Cartea Calatoriile lui Gulliver este povestea unor aventuri nu intotdeauna placute din mai multe calatorii ale lui Lemuel Gulliver  Lemuel Gulliver este medic angajat pe o corabie Din cauza unor intamplari neasteptate in loc sa ajunga la portul de destinatie el nimereste de mai multe ori pe insule necunoscute unde traiesc animale si oameni de dimensiuni neobisnuite cu un comportament si o filozofie la fel de neobisnuite Dupa fiecare din aceste aventuri el reuseste sa

Calatoriile lui Gulliver, Editura Arc

de Jonathan Swift

Cod produs: 0000184292

Editura: Arc

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-9975-0-0183-0

Numar de pagini: 146

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:


Cartea Calatoriile lui Gulliver este povestea unor aventuri nu intotdeauna placute din mai multe calatorii ale lui Lemuel Gulliver.
 Lemuel Gulliver este medic, angajat pe o corabie. Din cauza unor intamplari neasteptate, in loc sa ajunga la portul de destinatie, el nimereste de mai multe ori pe insule necunoscute, unde traiesc animale si oameni de dimensiuni neobisnuite, cu un comportament si o filozofie la fel de neobisnuite. Dupa fiecare din aceste aventuri, el reuseste sa se intoarca acasa, in Anglia. Acolo isi revine si se recupereaza dupa experientele bizare prin care a trecut, apoi porneste intr-o noua calatorie.
 Cartea povesteste cum ajunge Lemuel Gulliver dintr-o insula in alta, in calatoriile sale. Se arata cum reuseste el sa se adapteze la viata de pe acele insule si sa deprinda limbile, obiceiurile, modul de a se hrani, de a bea si de a trai al locuitorilor din acele locuri ciudate si interesante. Dupa mai multe aventuri de acest fel, in cele din urma, se intoarce acasa definitiv si ramane sa traiasca alaturi de familia sa pentru tot restul vietii.

 

 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-9975-0-0183-0
Numar de pagini 146
Tip coperta Cartonat
Autor

Jonathan Swift

Numar pagini 146
Scroll