Faceti cunostinta cu Hermelina o hermina foarte curioasa si descurcareata care face o calatorie in jurul lumii Iar prima ei destinatie este aglomeratul New York Dar nici nu ajunge bine in oras ca pe urmele ei sunt doi hoti care tocmai au evadat din inchisoare Cartea este inclusa in seria Prima mea lecturaPrima mea lectura este o colectie special creata pentru a-i ghida pas cu pas pe prescolari si pe scolari in aventura cititului Formatul accesibil textele ilustrate si adaptate

Calatoriile Hermelinei. Aventuri la New York

de Jennifer Gray

Cod produs: 0000195939

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3950-9

Numar de pagini: 160

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Faceti cunostinta cu Hermelina, o hermina foarte curioasa si descurcareata, care face o calatorie in jurul lumii. Iar prima ei destinatie este aglomeratul New York! Dar nici nu ajunge bine in oras, ca pe urmele ei sunt doi hoti care tocmai au evadat din inchisoare. Cartea este inclusa in seria Prima mea lectura.
Prima mea lectura este o colectie special creata pentru a-i ghida pas cu pas pe prescolari si pe scolari in aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate si adaptate la nivelul de intelegere al varstei, succesul de care se bucura aceste carti in lumea intreaga si premiile primite ii motiveaza pe copii sa-si cultive interesul pentru lectura.  


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3950-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 160
Autor

Jennifer Gray

Numar pagini 160
Scroll