&127797; CAIET A7 &127797; cu 100 de file 25 de coli pe culoare cu liniatura dictando de 7 mm Foile sunt microperforate f&259;r&259; g&259;urire permi&539;ând ruperea u&537;oar&259; &537;i curat&259; atunci când este necesar Pentru o organizare si arhivare optima caietul are 4 sectiuni colorate diferiteli

Caiet A7, dictando, 100 file, hartie 70 g, cu spira, Miquelrius Desert MR4237

Cod produs: 0000260957

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
  • 🌵 CAIET A7 🌵 cu 100 de file (25 de coli pe culoare) cu liniatura dictando de 7 mm. Foile sunt microperforate fără găurire, permițând ruperea ușoară și curată atunci când este necesar. Pentru o organizare si arhivare optima, caietul are 4 sectiuni colorate diferite.
  • Hârtie extra opaca cu grosime de 70 g/m² si dimensiuni 74 x 105 mm (A7). Calitatea acestei hârtie asigură o suprafață de scris netedă și previne scurgerea cernelii, oferind o scriere curată și lizibilă pe ambele părți ale foii. Datorită uscării rapide, cerneala nu trece prin pagina.
  • Copertă din carton stratificat cu laminare mată cu detalii de ștanțare din cupru, care conferă notebook-ului o combinație de rezistență, flexibilitate, ușurință și durabilitate excepțională. Sistemul de legare este o spirală continuă cu tehnologia COIL-LOCK, care permite ca notebook-ul să fie complet întors, fără riscul de a se bloca.
  • 🌳 FSC 🌳 Realizate cu atenție folosind hârtie sustenabilă certificată FSC MIX CREDIT. Această certificare asigură că hartia provine din păduri gestionate în mod responsabil și durabile din punct de vedere ecologic. În plus, este important de menționat că acest notebook este fabricat în Spania.
  • ️ DESERT ️ Explorați noua noastră colecție cu un design imprimat plin de viață și culori armonioase pe un fundal albastru închis. O colecție robustă gata să facă față oricărei provocări. 

Scroll