Postul alimentar este cunoscut si practicat de mii de ani in toate culturile insa intr-o forma empiricaIn ultimii ani a fost supus studiului stiintific iar secretele lui incep sa iasa la suprafata Este unanim acceptat faptul ca postul alimentar are un efect antiimbatranire si de reducere a riscului de dezvoltare a unor stari patologice In lumea moderna exista nenumarate dovezi ca supraalimen­tatia atrage dupa sine obezitatea si alte afectiuni asociate cu aceastaIn toate

Bucate si preparate de post - 360 de retete traditionale

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000200530

Editura: Editura Prestige

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-606-965-110-0

Numar de pagini: 232

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Postul alimentar este cunoscut si practicat de mii de ani in toate culturile, insa intr-o forma empirica.
In ultimii ani a fost supus studiului stiintific, iar secretele lui incep sa iasa la suprafata. Este unanim acceptat faptul ca postul alimentar are un efect antiimbatranire si de reducere a riscului de dezvoltare a unor stari patologice. In lumea moderna exista nenumarate dovezi ca supraalimen­tatia atrage dupa sine obezitatea si alte afectiuni asociate cu aceasta.
In toate civilizatiile si in toate religiile, postul alimentar a fost investit cu valente curative nu numai in ceea ce priveste corpul, dar si psihicul, sufletul.
Se face deseori confuzia intre Post si diferitele diete sau cure de slabire, detoxifiere etc., dar oare care este diferenta dintre ele? Diferente sunt mai multe, dar in primul rand difera scopurile.

•    Bucate si preparate de Post
•    Postul crestin
•    Conserve din Legume si Zarzavaturi
•    Posturile si dezlegarile lor
•    Muraturile cu valoare terapeutica,
•    Sanatate cat cuprinde 
•    Paine taraneasca
•    Salate - Aperitive
•    Sosuri Reci si Calde
•    Supe - Ciorbe - Borsuri
•    Ciorbe si Borsuri de legume
•    Mancaruri din Fructe de Mare
•    Mancaruri de legume
•    Mancaruri de Bame
•    Mancaruri de Fructe
•    Retete din Batrani
•    Gemuri si Marmelade
•    Strudel si Placinte
•    Inghetate
•    Deserturi
•    Prajituri
•    Dulceturi
•    Serbeturi
•    Compoturi
 


Data aparitie 2020
ISBN 978-606-965-110-0
Numar de pagini 232
Tip coperta Necartonat
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 232
Scroll