Brad Craciun cu diamante si lumini led 26 cmDimensiuni 26 cmOriunde l-ai aseza sigur va face impresie buna mai ales in randul doamnelor si domnisoarelorasta ramane intre noiBrad Craciun cu diamante si lumini led 26 cm este stilat rafinat stralucitor si nu in ultimul rand fermecator Multitudinea de diamante colorate il face unic iar metalul din care este confectionat este de inalta calitate si fabricat cu

Brad Craciun din sticla cu diamante 26 cm PB6289

Cod produs: 0000246222

Brand: Pobra

Colectie: Pobra

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Brad Craciun cu diamante si lumini led 26 cm

  • Dimensiuni: 26 cm
  • Oriunde l-ai aseza sigur va face impresie buna, mai ales in randul doamnelor si domnisoarelor...asta ramane intre noi.
  • Brad Craciun cu diamante si lumini led 26 cm este stilat, rafinat, stralucitor si nu in ultimul rand fermecator. Multitudinea de diamante colorate il face unic, iar metalul din care este confectionat este de inalta calitate si fabricat cu foarte multa precizie si migala. Pe langa diamantele care tin loc de globulete, acesta are un varf sub forma de stea dar si luminite led.
  • Bradul de Craciun este o traditie oarecum recenta in Romania, dar este cel mai indragit obicei al sarbatorilor de iarna.

Colectie Pobra
Scroll