Fram este un catel samoyed din orasul Motor City elev in clasa a II-a ce se plictiseste in vacanta de vara Intamplari neasteptate ii vor dezvalui insa adevaratele sale origini purtandu-l in aventuri fantastice la capatul lumii pentru a-si salva prietenii si a ocupa locul cuvenit pe tronul Regatului Asgardr in inima GroenlandeiInsotit de tovarasi loiali Fram va calatori cu balonul cu aer cald peste culmile inzapezite ale muntilor va vizita Roma va strabate Mediterana si

Aventurile lui Fram la Polul Nord

de Cosmin Baiu

Cod produs: 0000169942

Editura: Neverland

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-8390-63-5

Numar de pagini: 200

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Fram este un catel samoyed din orasul Motor City, elev in clasa a II-a, ce se plictiseste in vacanta de vara. Intamplari neasteptate ii vor dezvalui insa adevaratele sale origini, purtandu-l in aventuri fantastice la capatul lumii pentru a-si salva prietenii si a ocupa locul cuvenit pe tronul Regatului Asgardr, in inima Groenlandei.


Insotit de tovarasi loiali, Fram va calatori cu balonul cu aer cald peste culmile inzapezite ale muntilor, va vizita Roma, va strabate Mediterana si Atlanticul la bordul unui submarin si va parcurge intinderile inghetate spre Polul Nord intr-un vehicul blindat.

Va reusi el oare sa salveze planeta de la iminenta distrugere? Va invinge el in lupta cu vrajitorul Loki, stapanul absolut al Imperiului Lupilor Albi?

Aflati deznodamantul acestei aventuri minunate, ce se citeste cu sufletul la gura!


Data aparitie 2018
ISBN 978-606-8390-63-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 200
Tip coperta Necartonat
Autor

Cosmin Baiu

Scroll