Va mai amintiti de gemenii Andrei si Lucia Ei bine  acum au implinit deja zece ani  deci sunt pregatiti sa porneasca si ei in aventura vietii lor  la fel cum a facut si Vlad  fratele mai mare Unde Pe Celalalt Taram  bineinteles Dar oare care dintre ei o fi copilul incercat  cel care are nevoie sa priveasca in oglinda sufletului pentru a se vindeca si a o salva pe Andilandi Vor reusi copiii sa indeplineasca misiunea  desi le stau in cale Solomonarul Mar  Zmeoaicele  Strigoiul Iona sau

Aventura gemenilor Andrei si Lucia dincolo de Poiana Vie

de Sinziana Popescu

Cod produs: 0000183797

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0474-2

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
"

Va mai amintiti de gemenii Andrei si Lucia? Ei bine acum au implinit deja zece ani deci sunt pregatiti sa porneasca si ei in aventura vietii lor la fel cum a facut si Vlad fratele mai mare. Unde? Pe Celalalt Taram bineinteles. Dar oare care dintre ei o fi copilul incercat cel care are nevoie sa priveasca in oglinda sufletului pentru a se vindeca si a o salva pe Andilandi? Vor reusi copiii sa indeplineasca misiunea desi le stau in cale Solomonarul Mar Zmeoaicele Strigoiul Iona sau Licurici-Pacalici? Vor primi din nou ajutorul Craiesei albinelor al simpaticilor Uriasi sau al Sanzienelor?

In cel de-al doilea volum al seriei ANDILANDI Aventura gemenilor Andrei si Lucia dincolo de Poiana Vie Sinziana Popescu ne poarta din nou pe taramul fantastic al basmelor romanesti imaginand o poveste care cu siguranta ii va fermeca pe toti cititorii.

"
Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0474-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Tip coperta Necartonat
Autor

Sinziana Popescu

Numar pagini 320
Scroll