Bestseller New York TimesCuvânt-înainte de dr Phil McGrawE&537;ti cu adev&259;rat cine vrei s&259; fii Asta e via&539;a pe care &539;i-o dore&537;ti într-adev&259;r E&537;ti în fiecare zi cea mai bun&259; versiune a ta Ce po&539;i schimba ast&259;ziCe si cum ai r&259;spunde la aceste întreb&259;ri Gânde&537;te-te la via&539;a ta de zi cu zi Dac&259; visezi la o via&539;&259; mai

Autentic. Fii cea mai buna versiune a ta

de Mike Bayer

Cod produs: 0000198305

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-789-183-6

Numar de pagini: 311

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bestseller New York Times

Cuvânt-înainte de dr. Phil McGraw


Ești cu adevărat cine vrei să fii? Asta e viața pe care ți-o dorești într-adevăr? Ești, în fiecare zi, cea mai bună versiune a ta? Ce poți schimba astăzi?
Ce si cum ai răspunde la aceste întrebări? Gândește-te la viața ta de zi cu zi. Dacă visezi la o viață mai bună, acum e momentul să-ți transformi visul în realitate. Cartea de față îți pune la dispoziție instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți crea o viață împlinită la toate nivelurile.
Abordând fiecare dintre cele șapte sfere existențiale – viața socială, viața personală, sănătatea, educația, relațiile interumane, viața profesională și dezvoltarea spirituală –, Autentic este o carte accesibilă, compacta și concisa, care îți va declanșa dorința de schimbare. Plină de chestionare revelatoare și provocatoare, cartea te îndeamnă să-ți îmbrățișezi autenticitatea, să recunoști ce anume te împiedică să evoluezi și să trăiești viața pe care ți-o dorești.

„Citind Autentic, vei înțelege că formula propusă de Coach Mike pune în mâinile fiecăruia puterea schimbării și îi îndeamnă pe oameni să-și pună întrebări simple, dar importante: «Ce vrei cu adevărat?», «De ce te temi?», «Cine te ține pe loc?» El îi provoacă pe oameni să trăiască autentic. Această carte este o lectură obligatorie pentru oricine dorește să prospere în toate domeniile vieții." – Jennifer Lopez

Mike Bayer este fondatorul și managerul executiv al CAST Centers, o clinică dedicată artiștilor, sportivilor, managerilor sau oricui dorește să fie autentic, prosper și fericit. În carierea sa de coach de dezvoltare personală, și-a asumat misiunea de a-i ajuta pe oameni să-și consolideze sănătatea psihică și să-și însușească eul autentic. De asemenea, face parte din consiliul consultativ al dr. Phil McGraw și apare frecvent în emisiunea Dr. Phil sub numele Coach Mike.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-789-183-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 311
Tip coperta Necartonat
Autor

Mike Bayer

Numar pagini 311
Scroll