Bestseller  1 New York TimesGhidul pentru cunoasterea Universului al lui Neil deGrasse Tyson acum intr-o versiune pentru tinerii cititoriCare este diferenta dintre o stea si o supernovaCe intelegem prin materie si materie intunecataCe inseamna sa ai o „perspectiva cosmica“ Pornind de la principiile de baza ale fizicii si ajungand la intrebarile esentiale despre natura spatiului si a

Astrofizica pentru copii grabiti

de Neil Degrasse Tyson, Gregory Mone

Cod produs: 0000196263

Editura: Pandora

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-978-252-1

Numar de pagini: 166

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Bestseller # 1 New York Times
Ghidul pentru cunoasterea Universului al lui Neil deGrasse Tyson, acum intr-o versiune pentru tinerii cititori

Care este diferenta dintre o stea si o supernova?
Ce intelegem prin materie si materie intunecata?
Ce inseamna sa ai o „perspectiva cosmica“?
 
Pornind de la principiile de baza ale fizicii si ajungand la intrebarile esentiale despre natura spatiului si a timpului, celebrul astrofizician si cercetator Neil deGrasse Tyson explica pe indelete misterele cosmosului, transformandu-le in povesti fascinante. Astrofizica pentru copii grabiti descrie cu umor si inteligenta legile fundamentale si tainele universului nostru.
Ghidul de fata, ilustrat de Gregory Mone, cuprinde fotografii color, desene si explicatii amanuntite, care ne ajuta sa intelegem pana si conceptele cele mai incalcite. 
 
Neil deGrasse Tyson este un faimos astrofizician american, cercetator asociat in cadrul Departamentului de Astrofizica al Muzeului American de Istorie Naturala si directorul Planetariului Hayden. De asemenea, este gazda emisiunii TV Star Talk si autorul a numeroase lucrari de specialitate, printre care bestsellerul New York Times Astrofizica pentru cei grabiti (Editura Trei, 2017). Locuieste in New York.
Gregory Mone este coautor, impreuna cu Bill Nye, al seriei Jack si Geniile (la Editura Pandora M au aparut primele doua volume ale seriei, Jack si Geniile: La capatul lumii si Jack si Geniile: In adancurile marii albastre).

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-978-252-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 166
Tip coperta Necartonat
Autor

Neil Degrasse Tyson, Gregory Mone

Numar pagini 166
Scroll