NIMENI NU STIE CE S-A intamplat de fapt in acea dimineata la River Point Cinci tineri au plecat la vanatoare Doar patru s-au intors Nici unul nu vrea sa spuna cine a tras glontul care l-a ucis pe prietenul lor GrantKate Marino eleva in ultimul an de liceu face practica la birourile procuraturii Prim-procurorul districtului ii da sefului ei domnul Stone cel mai important caz care a existat in oraselul lor In ciuda faptului ca probele ii

Asta e povestea noastra

de Ashley Elston

Cod produs: 0000192639

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-635-3

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

NIMENI NU STIE CE S-A intamplat de fapt in acea dimineata la River Point. Cinci tineri au plecat la vanatoare. Doar patru s-au intors. Nici unul nu vrea sa spuna cine a tras glontul care l-a ucis pe prietenul lor, Grant.
Kate Marino, eleva in ultimul an de liceu, face practica la birourile procuraturii. Prim-procurorul districtului ii da sefului ei, domnul Stone, cel mai important caz care a existat in oraselul lor. In ciuda faptului ca probele ii incrimineaza pe cei patru, prim-procurorul face presiuni sa fie clasat cazul.
Motivata de scopuri personale pentru a ajuta sa se faca dreptate, Kate incearca sa afle care sunt secretele baietilor, fara sa il dezvaluie insa pe al ei. Pe masura ce investigheaza cazul alaturi de domnul Stone, pentru tanara devine tot mai limpede ca accidentul din dimineata aceea nu a fost o intamplare si ca, daca nu descopera adevaratul criminal, vietile mai multor oameni vor fi  in pericol, inclusiv a ei.
ASHLEY ELSTON, fiica de avocat, a crescut in mijlocul discutiilor despre cazurile de la tribunal, despre clienti trasniti si, in general, despre lucruri avocatesti. Toate acestea au inspirat-o sa isi plaseze thrillerele intr-un con-text judiciar. Ashley este autoarea romanului The Rules for Disappearing, finalist in 2014 al International Thriller Writers Awards, categoria Cel mai bun roman YA, si a continuarii acestuia, The Rules for Breaking. Este absolventa a facultatii de Arte a Louisiana State University din Shreveport.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-635-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 336
Tip coperta Necartonat
Autor

Ashley Elston

Numar pagini 336
Scroll