Prezenta lucrare a fost elaborata avand in vedere necesitatea de a oferi studentilor facultatilor de Drept bibliografia minima necesara pentru pregatirea lor initiala in domeniul artei oratorice Desigur ca ea poate fi consultata si de catre studentii altor facultati – de stiinte politice si administrative de stiinte ale comunicarii etc Lucrarea poate fi utila si anumitor categorii profesionale – avocati consilieri juridici

Arta oratorica

de Alexandru Ticlea

Cod produs: 0000192694

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-0497-4

Numar de pagini: 360

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prezenta lucrare a fost elaborata avand in vedere necesitatea de a oferi studentilor facultatilor de Drept bibliografia minima necesara pentru pregatirea lor initiala in domeniul artei oratorice. Desigur ca ea poate fi consultata si de catre studentii altor facultati – de stiinte politice si administrative, de stiinte ale comunicarii etc.
Lucrarea poate fi utila si anumitor categorii profesionale – avocati, consilieri juridici, magistrati etc. Ii poate interesa chiar pe... politicieni, carora le este dedicat un capitol distinct, precum si pe orice alta persoana.
Cititorii se vor amuza cu aforisme, catrene, epigrame si pamflete despre avocati, oameni politici, magistrati. Dar, se si vor intrista luand cunostinta de erorile judiciare comise in procesele prezentate in partea a III a a cartii (ale lui Socrate, Iisus, Caragiale – Caion si Ceausescu).


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-0497-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 360
Tip coperta Necartonat
Autor

Alexandru Ticlea

Numar pagini 360
Scroll